Rabljen družinski šotor CEC HULK za 6 oseb ~ Outside, na zunanji strani
Outside, na zunanji strani Outside, na zunanji strani: Rabljen družinski šotor CEC HULK za 6 oseb

4. avg. 2009

Rabljen družinski šotor CEC HULK za 6 oseb

Prodamo rabljen družinski šotor za 6 oseb znamke Camping Equipment Co.Model HULK.

Šotor HULK je rabljen, bil je rahlo poškodovan, vendar sedaj popravljen. Imel je poškodovani dve strešni palici, ki sta bili zamenjani. Uporabljajo se štiri palice, zato prilagam dva rezervna elemanta.Nekoliko so raztegnjene tudi elastike ene sobe (zaradi uporabe prevelike blazine), vendar to ne vpliva na uporabo. Sicer pa je šotor v brezhibnem stanju.

iNFO: Tomaž, 040 625 808Prevzem mogoč v Tržiču, ali po povzetju - stroški pošiljanja 12 €.

Lastnosti šotora & več slik o šotoru:
http://kampiranje.blogspot.com/2009/04/druzinski-sotor-hulk-za-6-oseb.html

Zunanji šotor je izdelan iz gosto tkanega UV neprepustnega PU prevlečenega 190T poliestra in ima troje vrat, kar zagotavlja dobro prezračenost. Vodni stolpec 3000 mm, skupaj z varjenimi šivi zagotavlja vodotesnost.
Notranji šotor (sobi) je izdelan iz zračnega 190T poliestra (mrežasto tkanje), kar omogoča dobro kroženje zraka, posledično pa več udobja v vsakem vremenu.
Popolnoma vodotesna so tla šotora. Medtem ko imata sobi imata lastna tla, je za preostali del priložena planjava, ki se na zunanji šotor vpne hitro in enostavno.
HULK je zelo prostoren šotor v obliki tunela za 6 oseb z izjemno veliko prostora. Na 24,2 m² se nahaja ogromen »dnevni« prostor v izmeri 14,5 m² in dve ločeni ter odstranljivi spalnici, vsaka z 3,78 m² površine. Dimenzije šotora ob sobah zagotavljajo dovolj prostora tudi za veliko prtljage, skladiščenje hrane in vso ostalo prtljago. Z višino do 210 cm je osrednji del pravi prostor za jedilnico, lahko pa tudi prostor za goste, samo gibanje po notranjosti pa je sedaj enostavnejše in prijetnejše. Tako lahko več časa preživimo v šotoru, kar je pomembno predvsem ob slabem vremenu. Zaradi naprednega sistema prezračevanje in dihajočih materialov je notranja klima prijetnejša.






0 komentarjev:


Spletno gostovanje

Enaa nakupi

Picasa Foto Album

World Sun Map

14-dnevna napoved

Radarska slika padavin

Vinko surprise

Google oglasi