K2 park, pipe & powder smuči naprodaj; primerne tudi za turno smuko ~ Outside, na zunanji strani
Outside, na zunanji strani Outside, na zunanji strani: K2 park, pipe & powder smuči naprodaj; primerne tudi za turno smuko

9. okt. 2008

K2 park, pipe & powder smuči naprodaj; primerne tudi za turno smuko


Prodam NOVE (še v foliji) vrhunske smuči K2.
Smuči so izdelane z mislijo na park&pipe, vendar s težnjo izdelati vsestransko smučko, ti. All-Mountain smučko. To jim je pri K2 zagotovo uspelo. Smuči so v kombinaciji s sobodnimi turnimi/freeride vezmi še kako primerne tudi za turno smuko. So sicer težje od klasičnih turnih, zato pa sama zmogljivost tudi ni primerljiva. Smuči so zaradi širine izredno plovne v celcu in stabilne tudi bolj ledenih razmerah - držijo.
Pomakljivost je le večja teža, kar pa je bolj stvar naših preferenc. Pri meni zmaga spust.

ženski model K2 MissDemeanor (2008) - izdelane za park & pipe, z vrhunskimi allmountain voznimi lastnostmi. Odlične v parku, na rampi, celcu ali urejeni progi. Zaradi nizke teže zelo primerne tudi kot turne/freeride smuči. Več v razširjeni objavi.
moški model K2 Fujative (2007) - unikatna kreacija Pep Fujas-a. Izredne vsestranske smuči, lahke vendar stabilne. Od parka do backcountry-a oz. turnega smučanja. Več v razširjeni objavi.



Zanimiv film, fantastični posnetki, dobro smučanje. Tudi zaradi smuči K2.


****************************K2 MissDemeanor 2008*****************************

Ženski model - za dobre & odlične smučarke
All Mountain, Pipe & Park Twin, tudi turno smučanje (nizka teža: par 3200 gr.)
Dolžina 159 cm - Radius 17 m
mere: 113-80-104 mm
.
Posebej za ženske razvite smuči z odličnimi voznimi lastnostmi, primerne tako za park & pipe, kot tudi za all-mountain smučanje, tudi kot turne/off piste smuči.
Smuča je širša, vendar ne preširoka, z 80 mm pod čevljem pa zagotavlja dobro plovnost tudi v najglobljem celcu. Zaradi Bioflex sredice, je smuča nekoliko lažja, vendar ohranja trdnost, stabilnost in vozne lastnosti. Urethane stranice za boljše dušenje tresljajev. Več INFO
.
Smuči so NOVE, še originalno zapakirane.
CENA: RAZPRODANO, priporočena 553 $
.




**************************K2 Fujative 2007***************************

Freestyle ali Freeride - smuči za dobre & odlične smučarje
All Mountain, Pipe & Park Twin, tudi turno smučanje (nizka teža: par 3500 gr.)

Dolžina 179 cm - Radius 23 m
mere: 113-85-104 mm
dolžina 179 cm - RAZPRODANO - CENA 155 EUR

High Performance Twin Tips: vozi jih K2 domača ekipa. Vsestranke, twin tip smuči primerne tako za turno smučanje oz. backcountry kot tudi za izvedbo najzahtevnejših elementov v parku ter vse kar sodi vmes. Izdelane v mladostnem stilu, obogatene s štiridesetimi leti izkušenj.

Edinstvene smuči izdelane po zamisli Pep Fujas-a so pravo snežno orodje. Po zaslugi Triaxial in lesene sredice po vsej dolžini so raznoliko toge, najbolj pod čevlji. Zaradi tega so izredno ubogljive. Cap konstrikcija zagotavlja nizko težo, karbonska vlakna trdnost. Zaradi širine in nizke teže so primerne tudi kot sodobne turne smuči, še posebej za ljubitelje pršiča.
Več iNFO






0 komentarjev:


Spletno gostovanje

Enaa nakupi

Picasa Foto Album

World Sun Map

14-dnevna napoved

Radarska slika padavin

Vinko surprise

Google oglasi